Kontrolės, ženklinimo ir etiketavimo įranga

Sužinoti daugiau

Konvejeriai ir konvejerinės sistemos

Sužinoti daugiau

Pakavimo ir fasavimo įranga

Sužinoti daugiau

Maisto pramonės ir gamybos įranga

Sužinoti daugiau

Papildoma technologinė įranga, atskiri mazgai ir elementai

Sužinoti daugiau

Naudota įranga

Sužinoti daugiau
Įranga pagal sritis

Grūdų perdirbimas, miltų gamyba ir transportavimas

Tinkamas procesų valdymas ir automatizavimas yra sėkmės pagrindas šiuolaikinėje grūdų perdirbimo ir miltų gamybos įmonėje. Mūsų teikiamos…
Sužinoti plačiau

Duonos ir duonos gaminių gamyba

Duona yra vienas iš seniausių  gaminių pasaulyje, kuris pasirodė ankstyvoje žmonių vystymosi stadijoje. Duona – kepinys iš…
Sužinoti plačiau

Konditerijos gamyba

Konditerijos gaminiai – tai didelio kaloringumo ir lengvai virškinami maisto produktai – saldumynai , kurių sudėtyje yra…
Sužinoti plačiau

Pramoninė picos gamyba

  1522 m. Neapolyje Italijoje pasirodė itališkos picos prototipas. Šiuo metu pica yra ypač populiari JAV ir…
Sužinoti plačiau

Makaronų, koldūnų gamyba

Makaronai, maisto pusgaminiai – produktai iš džiovintos tešlos, Gaminami iš aukštos, pirmos ir antros rūšies kietųjų grūdų…
Sužinoti plačiau

Sausi pusryčiai

Šiandienos pasaulyje sausi pusryčiai yra labai populiarus tiek tarp vaikų, tiek tarp suaugusių. Saus pusryčių kokybė ir…
Sužinoti plačiau

Glazūruotų sūrelių gamyba

Varškės sūrelis – saldus desertinis pieno produktas. Gaminami vanilės, plombyro, kakavos ir kitokių skonių. Populiarus Baltijos šalyse.…
Sužinoti plačiau

Majonezo, kečupo ir kitų padažų gamyba

Majonezas – šaltas padažas pagamintas iš augalinių aliejų, kiaušinio trynių, acto ir/ arba citrinos sulčių, cukraus, druskos,…
Sužinoti plačiau

Vaisių ir daržovių perdirbimas, konservų gamyba

 Vaisių ir daržovių perdirbimas apima koncentratų, vaisių sulčių,  džiovintų vaisių, konservų (džemus, marmeladą, konservuotą maistą, padažus, marinatus…
Sužinoti plačiau